Dostava po celotni Sloveniji v 3-5 delovnih dneh.

O NAS

SPOZNAJTE EKIPO ICE WOLF

Smo ustvarjalci, vizionarji, oblikovalci in prodajalci.
Ponosni smo na zgodbo Ice Wolf in si želimo, da bi se svet zaljubil v hladno vodo in učinke, ki jih ima na naše telo in um.

DAVID HRIBERSKI

Podjetnik, avtor, vizionar & govorec

Sem podjetnik, avtor knjige Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš in priročnika Klub 5. ure. Sem tudi coach, govorec in predavatelj. Predaval sem na raznih prodajnih seminarjih ter delavnicah za osebnostno rast in razvoj človeškega potenciala. Sprejel sem tudi izziv in sem svojo zgodbo delil na TEDx – Slovenija, kjer je bilo preko 7000 udeležencev.

S hladno vodo sem se srečal že pred leti na seminarju, kjer smo roke namočili v led in takrat sem začutil, kako je led oz. mraz mogočen. Začel sem razumevati, kako pomembna je mentalna priprava oz. mentalni trening, ko se pripravljaš na razne podvige. Kamor gre um, tja gre tudi telo. To sem začel vse bolj ponotranjati. Ko sem še naprej delal na sebi ter se izobraževal na raznih delavnicah in seminarjih Tonyja Robbinsa, sem ugotovil, da tudi on uporablja ledeno kopel. Nato sem se tudi sam začel tuširati s hladno vodo, ampak sem navado hitro opustil, ker ni bilo udobno. Tudi prijatelj, ki trenira profesionalne športnike, me je večkrat nagovarjal, da greva pozimi v Bohinjsko jezero, ampak sem vedno našel izgovor. Danes pravim, da takrat ni bil še čas zame.

Med poletjem 2022 sem se učil kajtati na Neretvi in med dopustom bral knjigo Wima Hoffa. Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride tudi učitelj. Na kajtanju me je začela boleti desna rama, ko sem se vrnil z dopusta, pa sem še izvedel, da smo izgubili glavni posel, ki smo ga delali od leta 2014. Kljub vsemu delu na sebi in raznim tehnikam sem se izgubil in enostavno nisem videl luči na koncu tunela. Takrat sem se spomnil, da je Wim Hoff v knjigi razlagal, da je njegova žena naredila samomor in ga pustila samega z otroki, brez denarja, brez vsega … in kako je našel svoj mir in svojo motivacijo v ledu oz. hladni vodi. Takrat sem si rekel, da bom sam sebi dal priložnost. Prijavil sem se na delavnico, kjer sem se naučil dihalnih vaj, in nato šel na svoj prvi ledeni potop v Kamniško Bistrico. Nikoli ne bom pozabil občutkov, ko sem bil v vodi. Čas se je ustavil, problemi so šli, bil sem samo jaz in dihanje. Bil sem v trenutku »zdaj«.

Nisem razmišljal o kreditih, najemninah, o tem, da bom moral koga odpustiti v podjetju. Bil sem samo tam. V vodi sem bil več kot 5 minut in sploh nisem želel ven. Zanimivo, ko sem prišel iz vode, sem dobil občutek, da sem resetiral svoje telo in um kot računalnik, moj fokus pa se je v naslednjih treh tednih premaknil s problemov na rešitve. Res je tudi, da sem vsak dan hodil v ledeno kopel v Ukanc v Bohinju. Ledena voda me je zasvojila, postal sem boljši človek, bolj umirjen, naučil sem sem se živeti bolj zavestno in v »tukaj in zdaj«, kar je dvignilo kakovost mojega življenja na višjo raven. Zanimivo je to, da je tudi bolečina v rami izginila z rednim prakticiranjem in hladnimi tuši. V podjetju smo postavili nov fokus in nove cilje, ki smo jih tudi dosegli … in res je, kot je rekel Napoleon Hill, »vsak neuspeh oz. zavrnitev je seme še večjega uspeha«. In danes še bolj verjamem, da se vse zgodi z višjim razlogom in namenom. Če se danes ozrem nazaj, vem, da je ledena voda prišla v moje življenje ob pravem času, zato z navdušenjem delim zgodbo Ice Wolf in si želim, da bi vsaka družina imela Ice Wolfa v svojem domu.

URŠKA KOŠTRUN

Grafična oblikovalka & Kreatorka digitalnih vsebin

Za vse kreative, dizajnerske in vizualne podobe za domačo ledeno doživetje poskrbim jaz. Sem grafična oblikovalka, ki rešuje in ustvarja različne projekte v digitalnem svetu.

Čeprav se imam bolj za tropskega človeka, ki spada pod palme menim, da se ljudje moramo poriniti iz cone udobja, katera nam lahko življenje popelje po čisto drugačni poti, kot si jo zaslužimo in lahko zgradimo.
Meni osebno je mrzla voda dala moč, da se mraza več ‘ne bojim’. Strah pa je motivator marsikaterega negativnega čustva in še veliko več… Imeti moč nad sabo in svojim telesom je res izjemen občutek. In kopanje v mrzli vodi, te prisili k zavedanju trenutka ter samega sebe, prekinitvi vseh miselnih procesov in grajenju svojega poguma. Mislim, da ni toliko v mrazu, kot to, da se potisnemo v stanje šoka in s tem prekinemo vse procese, katerih se sploh ne zavedamo, da nam uničuje ali zaseda veliko kapaciteto našega življenja in posledično ustvarjanje prihodnosti in nas samih.

Verjetno vsi vemo kako se počutimo po dnevu polnem aktivnosti, delu z nezadovoljnimi in negativno nastrojenimi ljudi, katerih sploh ne zmanjka. Zelo težko se sprostimo in naredimo počitek od razmišljanja o 1001 stvari. Zato je ideja IceWolfa imeti svoj lasten ‘reset’ tik ob domačem naslonjaču. V parih minutah do občutka nepremagljivosti, poguma in miru. Za vse nas, ki gradimo svoje življenje na višji frekvenci in se prebijamo skozi vse možne nivoje svojega življenja v sistemu, kjer to ni dobrodošlo.
Prevzemite moč nad svojim življenjem, ne igrajte se več žrtve, skočite v ledeni svet odklopa in transformacije.

GREGOR SODJA

Oče, mož, podjetnik in glasbenik.

Sem direktor v dveh podjetjih in direktor prodaje v tretjem. Večino življenja se ukvarjam s prodajo. Zato se vedno sprašujem, kateri produkt oziroma storitev bo doprinesla h kakovosti življenja naših strank.
Tudi sam sem najprej začel izvajati tuširanje z ledeno vodo (oziroma mrzlo, kolikor mrzla pride iz pipe). Začel sem z 1 minuto in danes zdržim tudi 5 minut. Zaradi tega nisem postal Hulk. Čutim pa, da se mišice hitreje regenerirajo in ob zelo intenzivnem naporu imam bistveno manj krčev.
Tudi moj spanec je postal trdnejši in zjutraj se zbudim veliko bolj spočit.
Mentalno čutim, da sem postal mirnejši in vse dnevne strese, ki jih doživljam kot podjetnik, veliko lažje prenašam.

Špela Sedevčič

Marketing

Moj moto je: Postanimo najboljša verzija sebe. V življenju lahko dosežemo vse, kar si zadamo. Uspeh bomo dosegli z nenehnim učenjem, vztrajnostjo in predvsem z ljubeznijo do tega, kar počnemo. Nikoli pa ne smemo pozabiti biti človek. Sem Špela Sedevčič. Po formalni izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, letos pa zaključujem magisterij iz financ in bančništva. Že 7 let imam svoje podjetje, v katerem sem se specializirala za marketing in prodajo; upravljala sem razne spletne strani, skrbela za socialna omrežja, vodila finance ter komunicirala z dobavitelji in kupci.

Ker veliko delam, sem si takoj mislila da zna biti Ice Wolf super produkt zame, saj se spomnim kopanja v Italiji v mesecu aprilu in občutka prerojenosti in sreče ob plavanju v mrzli vodi. Pri Ice Wolfu sodelujem pri marketingu in sem vsebinska vodja. Stojim za tem, da je naša Ledena kopel Ice
Wolf z modernim in elegantnim dizajnom primerna za vsak dom. Izdelana je iz materiala, ki zagotavlja trpežnost in dolgo življenjsko dobo. Tudi sama sem preizkusila ledeno kopel. Lahko povem, da je ta izkušnja resnično nekaj posebnega. Prvič sem se srečala z ledeno kopeljo pri prijateljih, ki imajo doma savno in ledeno kopel ter jo uporabljajo večkrat na teden. Ko sem se prvič potopila v ledeno kopel, me je prevzel občutek neverjetne osvežitve in vitalnosti, ki ga nisem čutila že dolgo časa. V nekaj trenutkih se je moje telo ohladilo in takoj sem začutila pozitivne učinke, ki jih prinaša ta izkušnja. Moje misli so se sprostile, počutila sem se polna energije in moje telo je bilo popolnoma prebujeno. Ko sem po ledeni kopeli šla tudi v savno, se je telo popolnoma sprostilo. Obljubljamo, da se bomo vedno trudili za vas, naše cenjene stranke, in komaj čakamo da preizkusite našo ledeno kopel Ice Wolf.

cross